Bedrijfskavel

Heeft u wellicht een interessante bedrijfskavel voor de bouw van opslagboxen?

Bedrijfskavel

Heeft u wellicht een interessante bedrijfskavel voor de bouw van opslagboxen? Ons concept is met name geschikt op lastig in te vullen bouwlocaties. Deze hoeven bijvoorbeeld geen A-locatie te zijn. Ons concept verschaft opslagruimte en een uitvalsbasis aan lokale klein zakelijke ondernemingen. 

  • Minimaal 1.000m2 aan bouwvlak. 
  • Wij zijn op zoek naar geschikte bedrijfskavels in Noord-Holland-Noord. 
  • Bouwhoogte circa 3 tot 12 meter
  • Restkavels kunnen ingevuld worden
  • Wij bieden een interessante courtage

Wij komen graag in contact met eigenaren van bedrijfskavels, rechtstreeks of via een makelaar.

Noordkop

Omheining

Het terrein is omheind en alleen toegankelijk via een schuifpoort die alleen toegang verschaft middels een toegangscontrolesysteem. Wij hebben tevens goed contact met de Wijkagent van Schagen en bij calamiteiten heeft brandweer en ambulance toegang tot het park.

Camerabeveiliging en opvolging via meldkamer

Alle activiteiten op het terrein worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week gevolgd m.b.v. camera’s. Bij calamiteiten kijkt de meldkamer mee. Vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera) toezichtcentrale bedient Spyke Security, PNO Garagebox op het gebied van security deze diensten. Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers het park betreden.

Doordacht lichtplan

  • Dankzij dit uitgekiende lichtplan kent het terrein geen donkere hoekjes;

  • Bijna alles wat op het terrein gebeurt is zichtbaar voor de camera’s;

  • Ongezien het terrein betreden is hier onmogelijk.

Brandpreventie

Op het terrein zijn brandpreventievoorzieningen aangebracht conform de eisen van de brandweer. Daarnaast zijn er verschillende brandblussers aanwezig op het park.

Brandwerend

Elke box is 60 minuten brandwerend en voldoet hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2001 voor brandwerendheid, zo blijkt uit tests die uitgevoerd zijn door TNO.

Professioneel beheer

Daarnaast wordt het complex beheerd door een professionele beheerder. Op het gehele complex zal een huishoudelijk reglement gelden waaraan eenieder op het terrein zich zal moeten houden. De beheerder kan een overtreder -versterkt door de sociale controle van de gebruikers en de camerabeelden- aanspreken op zijn of haar gedrag. Ook draagt de beheerder zorg voor het volledige onderhoud van het terrein. Zo kunnen we ook in de toekomst een schoon, veilig en onderhouden complex garanderen.