Garagebox Medium

De boxen komen in allerlei formaten en types, waardoor er altijd een box te vinden is voor iedere ondernemer of ZZP’er.

Dé multifunctionele oplossing

Onze hoogwaardige ruimten zijn ideaal voor zowel (startende) ondernemers, MKB'ers als de doe-het-zelvers. Of gewoon voor opslag of stalling. Er is voldoende manoeuvreerruimte tussen de boxen.

Specificaties Medium

Dimensies

3m × 6m × 2,5m = 45 m³

Oppervlakte

18 m²

Inhoud

45 m³

Doorrijhoogte

195 cm

Maandelijkse kosten
Garagebox Medium

Huurprijs per maand – Locatie: Schagen

€ 169,00

Servicekosten (incl. 6 euro voorschot elektra)

€ 22,00

Totaal excl. BTW per maand

191,00

BTW 21%

€ 40,11

Totaal incl. BTW per maand

€ 231,11

Waarborgsom 300 euro bij eerste incasso
Minimale huurperiode 1 jaar

Voordelen van deze box

Bent u als bedrijf of zzp’er op zoek naar een handige bedrijfsruimte die van alle faciliteiten is voorzien? Dan biedt PNO Garagebox robuuste garageboxen die helemaal op maat zijn in te richten als magazijn of werkplaats. Gelegen op beveiligde terreinen, goed bereikbaar, flexibel in huur en voorzien van eigen adres en postbus bieden deze een perfecte oplossing waar iedere onderneming zijn voordeel mee kan doen.

Garagebox Medium

Van de webondernemer die graag zijn handelswaar schoon en droog opslaat tot de vakman die behoefte heeft aan een volwaardige werkruimte om zijn klussen te voltooien.

Gehuurde garageboxen zijn geschikt voor allerlei activiteiten, zoals het stallen van apparatuur, voertuigen of machines. Maar ook een veilige werkplaats of opslagruimte voor uw producten is mogelijk. Onze garageboxen bieden niet alleen een veilige ruimte, maar zijn ook van alle gemakken voorzien. Vanzelfsprekend staat veiligheid voorop. Het terrein is uitstekend beveiligd, onder andere dankzij permanent cameratoezicht, en is alleen toegankelijk via een elektrische schuifpoort door middel van een app.  

Er is voldoende manoeuvreerruimte tussen de boxen. Onze garageboxen zijn gemaakt van hoogwaardig beton en beschikken over een goede ventilatie. Een aantal boxen zijn aan elkaar gekoppeld waarvan de tussenwand is verwijderd, hiermee heeft u de beschikking over twee gekoppelde boxen.

Ervaringen van anderen

Sinds twee maanden huren wij een garagebox bij PNO Garagebox voor de inboedel die wij in ons tijdelijke huurappartement niet kwijt kunnen. De box is ruim, mooi en schoon. Het is erg fijn dat je de box op elk moment in kan, zonder dat er iemand aanwezig hoeft te zijn of dat je een sleutel nodig hebt. We zijn verder erg blij met de goede service van PNO!

Ik ben zeer tevreden met de garagebox! Vooral fijn is dat er goede toilet- en watervoorzieningen zijn, en dat deze goed worden bijgehouden. Als ik contact met jullie op neem wordt er gelijk gereageerd. Mocht er een probleem voordoen wordt deze snel opgelost.

De box is standaard voorzien van

24/7 camerabeveiliging en opvolging

24/7 camerabeveiliging en opvolging

24/7 toegang via mobiele app

24/7 toegang via mobiele app

Download de toegangsapp op de veelgestelde vragen pagina.
Betonnen boxen

Betonnen boxen

Elektrapunten

Elektrapunten

Faciliteiten (sanitair/postbus)

Faciliteiten (sanitair/postbus)

Led verlichting

Led verlichting

Multifunctioneel gebruik (opslag/werkruimte)

Multifunctioneel gebruik (opslag/werkruimte)

Vloercoating

Vloercoating

Vrijblijvend informatie aanvragen over deze box? Laat uw gegevens achter.

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.