Locaties

PNO Garagebox is gevestigd op bedrijventerrein De Lus, Schagen (NH). Het park ligt pal naast de N245 en N248. De garageboxen zijn 24/7 toegankelijk, veilig en zowel te gebruiken als opslag en of werkruimte.

Hoogwaardige opslagruimte in Schagen

Wilt u een object stallen, de voorraad van uw bedrijf veilig opbergen of bedrijfsruimte huren ? PNO Garagebox Schagen biedt uitstekende mogelijkheden.

Adres: De Lus 11, 1742 PH Schagen

Fase 2 is gevestigd op De Lus 7, 1742 PH Schagen.

Centrale ligging via weg en water. De Lus is het noordelijk deel van Bedrijventerrein Lagedijk in Schagen.  De variatie in bedrijven is hier opvallend en de bereikbaarheid is groot. 

Het ligt direct aan de N245 (Westerweg) en nabij de N248 (provinciale weg) en N9 (de weg naar Alkmaar naar Den Helder). De Lus ligt in een groene zone met een directverbinding over het water naar het Noordhollands kanaal. 

24/7 Camera toezicht

Garagebox Small

 • Dimensies: 3m. x 3m. x 2,5m.
 • Oppervlakte: 9 m2
 • Doorrijhoogte: 195 cm

Garagebox Medium

 • Dimensies: 3m. x 6 m. x 2,5 m.
 • Oppervlakte: 18 m2
 • Doorrijhoogte: 195 cm

Garagebox Large

 • Dimensies: 3m. x 7m. x 3m.
 • Oppervlakte: 21 m2
 • Doorrijhoogte: 245 cm
Wij hebben in fase 2 (2023) verschillende nieuwe box-type beschikbaar. De perfecte oplossing voor bijvoorbeeld opslag van bedrijfsvoorraad of als werkruimte. Op de etage bevinden zich opslagruimtes die scherp geprijst zijn en hebben een extra brede loopdeur of overheaddeur.

Omheining

Het terrein is omheind en alleen toegankelijk via een schuifpoort die alleen toegang verschaft middels een toegangscontrolesysteem. Wij hebben tevens goed contact met de Wijkagent van Schagen en bij calamiteiten heeft brandweer en ambulance toegang tot het park.

Camerabeveiliging en opvolging via meldkamer

Alle activiteiten op het terrein worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week gevolgd m.b.v. camera’s. Bij calamiteiten kijkt de meldkamer mee. Vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera) toezichtcentrale bedient Spyke Security, PNO Garagebox op het gebied van security deze diensten. Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers het park betreden.

Doordacht lichtplan

 • Dankzij dit uitgekiende lichtplan kent het terrein geen donkere hoekjes;

 • Bijna alles wat op het terrein gebeurt is zichtbaar voor de camera’s;

 • Ongezien het terrein betreden is hier onmogelijk.

Brandpreventie

Op het terrein zijn brandpreventievoorzieningen aangebracht conform de eisen van de brandweer. Daarnaast zijn er verschillende brandblussers aanwezig op het park.

Brandwerend

Elke box is 60 minuten brandwerend en voldoet hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2001 voor brandwerendheid, zo blijkt uit tests die uitgevoerd zijn door TNO.

Professioneel beheer

Daarnaast wordt het complex beheerd door een professionele beheerder. Op het gehele complex zal een huishoudelijk reglement gelden waaraan eenieder op het terrein zich zal moeten houden. De beheerder kan een overtreder -versterkt door de sociale controle van de gebruikers en de camerabeelden- aanspreken op zijn of haar gedrag. Ook draagt de beheerder zorg voor het volledige onderhoud van het terrein. Zo kunnen we ook in de toekomst een schoon, veilig en onderhouden complex garanderen.