Veelgestelde Vragen

De PNO toegangsapp

We geloven dat toegangscontrole zo gemakkelijk kan zijn als een telefoontje. Deuren openen met identiteitskaarten en sleutelhangers is voorbij. Ervaar het gemak van het openen van deuren met een mobiele telefoon. 

De iLOQ S50 is een veilige en volledig digitale vergrendelingsoplossing voor de PNO Garagebox parken. De oplossing maakt optimaal gebruik van de NFC-technologie door de vereiste energie voor het ontgrendelen van cilinders uit de smartphone te halen. iLOQS50 werkt via een mobiele app deze is te downloaden voor iPhone, Huawei en Android telefoons. Mocht uw telefoon niet compatible zijn dan hebben wij een andere oplossing voor u. Voor een kleine maandelijkse meerprijs kunt u extra gebruikers toevoegen aan uw account.

Met de persoonlijke App (iOS), (Huawei) of (Android) kunt u de toegangspoort van het park openen via uw mobiele telefoon. U kunt daarnaast uw eigen box openen met deze app. Klik hier voor een video uitleg.

Activerings instructies  iLOQ S50 app

Handleiding voor activatie via website iloq

Handleiding iLOQ S50 Android

Handleiding iLOQ S50 iOS iPhone

Uw telefoon brengt energie naar het slot, het is belangrijk deze stil te houden voor 4 seconden. Hierna hoort u een klik van het slot met de melding dat u toegang heeft.

iPhone locatie NFC.

Voor Android telefoons kan de NFC aan de boven-, midden- of onderkant van uw telefoon zitten. Houdt uw telefoon stil met de juiste NFC locatie tegen de iloq knop. (mogelijk staat NFC uit, deze kunt u bij instellingen activeren)

Activeren via SMS lukt niet?

Bij sommige telefoons (en sommige Android-besturingssystemen) wordt de app niet automatisch gestart. In dit geval krijgt u opties waarmee u de koppeling handmatig kunt delen met de iLOQ S50 app. Handmatig:

  1. Open de SMS/ berichten folder;
  2. Klik op de link van iLOQ en houdt deze vast tot de optie;
  3. delen verschijnt;
  4. Klik op het iLOQ icoon om de link te delen;
  5. Volg de instructies op uw telefoon.


Download voor iOS

Download hier de App voor iOS

Download voor Android

Download hier de App voor Android