Veelgestelde Vragen

De PNO toegangsapp

We geloven dat toegangscontrole zo gemakkelijk kan zijn als een telefoontje. Deuren openen met identiteitskaarten en sleutelhangers is voorbij. Ervaar het gemak van het openen van deuren met een mobiele telefoon. 

De iLOQ S50 is een veilige en volledig digitale vergrendelingsoplossing voor de PNO Garagebox parken. De oplossing maakt optimaal gebruik van de NFC-technologie door de vereiste energie voor het ontgrendelen van cilinders uit de smartphone te halen. iLOQ S50 werkt via een mobiele app deze is te downloaden voor iPhone, Huawei en Android telefoons. Mocht uw telefoon niet compatible zijn dan hebben wij een andere oplossing voor u dmv een FOB. Voor een kleine maandelijkse meerprijs kunt u extra gebruikers toevoegen aan uw account.

Met de persoonlijke App (iOS), (Huawei) of (Android) kunt u de toegangspoort van het park openen via uw mobiele telefoon. U kunt daarnaast uw eigen box openen met deze app. Klik hier voor een video uitleg.

Activerings instructies  iLOQ S50 app

Handleiding voor activatie via website iloq

Handleiding iLOQ S50 Android

Handleiding iLOQ S50 iOS iPhone

Uw telefoon brengt energie naar het slot, het is belangrijk deze stil te houden voor 4 seconden. Hierna hoort u een klik van het slot met de melding dat u toegang heeft.

iPhone locatie NFC.

Voor Android telefoons kan de NFC aan de boven-, midden- of onderkant van uw telefoon zitten. Houdt uw telefoon stil met de juiste NFC locatie tegen de iloq knop. (mogelijk staat NFC uit, deze kunt u bij instellingen activeren)

NFC locatie

Onderstaande links naar de website van de verschillende fabrikanten geven meer informatie over de locatie van de NFC antenne voor elk specifiek model. Als u vragen heeft over het gebruik van NFC, gelieve dan de fabrikant van uw telefoon te contacteren.

 1. Samsung:

Onderstaande link brengt u naar de hoofdpagina van Samsung waar u de locatie van het NFC detectieveld terug kunt vinden met behulp van foto's: https://www.samsung.com/hk_en/nfc-support/#devicelist

 1. Iphone:

Deze link brengt u naar de gebruikershandleiding voor het vinden van het NFC detectieveld op uw iPhone: https://support.apple.com/

Let op: Uw telefoon heeft minstens iOS versie 13.0 nodig om NFC te kunnen gebruiken.  

 1. Huawei:

Ga naar de supportpagina, selecteer het type telefoon dat u gebruikt en u zult een duidelijke beschrijving vinden voor het vinden van de NFC antenne in de downloadbare gebruikershandleiding: https://consumer.huawei.com/en/support/product/?tag=smart-phone&u=u

 1. Sony Xperia:

Als u gebruik maakt van een Sony Xperia, klik dan op onderstaande link:  https://consumer.huawei.com/en/support/product/?tag=smart-phone&u=u en open de gebruikershandleiding om de locatie van de NFC antenne te vinden.

 1. Google Pixel:

Om het NFC detectieveld te vinden op uw Google Pixel telefoon, kunt u gebruik maken van onderstaande link. De locatie wordt duidelijk getoond op de foto's. https://support.google.com/pixelphone/answer/7157629

 1. Motorola:

Aangezien de locatie van het NFC detectiveld kan variëren, kies het model dat u gebruikt op de supportpagina van Motorola om de juiste specificaties te zien.

https://support.motorola.com/in/en/home

 1. LG:

Op https://www.lg.com/hk_en/mobile kunt u het model van uw smartphone selecteren uit de lijst. In de specificaties staan tekeningen die de locatie van de NFC antenne aantonen.

 1. HTC:

Om de locatie van de NFC antenne op uw HTC smartphone te vinden, gelieve naar de supportpagina van HTC te gaan: https://www.htc.com/support/
Daar kunt u het model van uw telefoon aanduiden om de correcte informatie te vinden.

 1. Nokia:

Bekijk de gebruikershandleiding om de exacte locatie van de NFC antenne op uw apparaat te vinden:

https://www.nokia.com/phones.

Algemene informatie:

 • Als u een hoesje rond uw smartphone heeft, dan kan dit het moeilijk maken om een NFC verbinding tot stand te brengen. Voor het gebruik van NFC kunt u best het hoesje verwijderen.
 • Het is belangrijk dat u de smartphone en het apparaat waarmee u verbinding wilt maken, zo stil mogelijk (4sec) probeert te houden. Te veel beweging kan de verbinding verbreken.
 • Zorg dat de app up2date is.

Activeren via SMS lukt niet?

Bij sommige telefoons (en sommige Android-besturingssystemen) wordt de app niet automatisch gestart. In dit geval krijgt u opties waarmee u de koppeling handmatig kunt delen met de iLOQ S50 app. Handmatig:

 1. Open de SMS/ berichten folder;
 2. Klik op de link van iLOQ en houdt deze vast tot de optie;
 3. delen verschijnt;
 4. Klik op het iLOQ icoon om de link te delen;
 5. Volg de instructies op uw telefoon.


Download voor iOS

Download hier de App voor iOS

Download voor Android

Download hier de App voor Android