Huur opslagruimte

Wel spullen maar geen ruimte? De schone en droge garageboxen van PNO Garagebox zijn uitermate geschikt als opslagruimte voor uw voorraad of archief.

Uw eigendommen veilig en droog

Beveiligd tegen brand en inbraak en dag en nacht toegankelijk, beschikt u over uw goederen wanneer u wilt. Bovendien is het bij PNO Garagebox mogelijk om de opslagruimten aan elkaar te koppelen tot een grotere ruimte. Zo creëert u gemakkelijk de ruimte van uw wensen!

PNO Garagebox: de ideale ruimte voor uw webshop

Bent u webshopeigenaar en zoekt u een zelfstandige ruimte buitenshuis voor uw voorraden waar u altijd bij kunt? De units van PNO Garagebox zijn 24/7 toegankelijk. Brandpreventie is conform de eisen van de brandweer en elke garagebox is van brandwerend materiaal gemaakt (zestig minuten).

Werk vanuit huis, sla uw voorraad elders op

Professionele webshopeigenaren die geen ‘nee’ willen verkopen aan hun klanten, kiezen voor een unit bij PNO Garagebox. Dit is een zelfstandige bedrijfsruimte waar uw voorraden schoon en droog opgeslagen kunnen worden. Geen gesjouw met dozen dus: u rijdt uw auto tot vlak voor de deur van uw box. Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers het park betreden.

Faciliteiten opslagruimte

  • Eigen elektrische aansluiting en verlichting;
  • Geheel naar eigen wens te configureren;
  • 24/7 toegankelijk;
  • Sanitair en water aanwezig op het terrein.

Faciliteiten mogelijk voor webshops

  • Zelfstandig bevoorradingsadres;
  • Beheer opslagruimte realtime vanuit huis;
  • Ideale ruimte voor uw op- of overslag.

Bevoorrading op afstand

Omdat elke unit is voorzien van een eigen huisnummer kunt u er tevens gemakkelijk uw nieuwe voorraad laten bezorgen door (tijdelijk) een extra gebruiker aan te maken. Dat kan eenvoudig met de toegangscontrole app van PNO Garagebox.

Brandblussers
Camera toezicht

Omheining

Het terrein is omheind en alleen toegankelijk via een schuifpoort die alleen toegang verschaft middels een toegangscontrolesysteem.

Camerabeveiliging en opvolging via meldkamer

Alle activiteiten op het terrein worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week gevolgd m.b.v. camera’s. Bij calamiteiten kijkt de meldkamer mee. Vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera) toezichtcentrale bedient Spyke Security, PNO Garagebox op het gebied van security deze diensten. Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers het park betreden.

Doordacht lichtplan

  • Dankzij dit uitgekiende lichtplan kent het terrein geen donkere hoekjes;

  • Bijna alles wat op het terrein gebeurt is zichtbaar voor de camera’s;

  • Ongezien het terrein betreden is hier onmogelijk.

Brandpreventie

Op het terrein zijn brandpreventievoorzieningen aangebracht conform de eisen van de brandweer.

Brandwerend

Elke box is 60 minuten brandwerend en voldoet hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2001 voor brandwerendheid, zo blijkt uit tests die uitgevoerd zijn door TNO.

Professioneel beheer

Daarnaast wordt het complex beheerd door een professionele beheerder PNO Vastgoed. Op het gehele complex zal een huishoudelijk reglement gelden waaraan eenieder op het terrein zich zal moeten houden. De beheerder kan een overtreder -versterkt door de sociale controle van de gebruikers en de camerabeelden- aanspreken op zijn of haar gedrag. Ook draagt de beheerder zorg voor het volledige onderhoud van het terrein. Zo kunnen we ook in de toekomst een schoon, veilig en onderhouden complex garanderen.

Garagebox Small

3m x 3m x 2,5m = 22,5m³
9 m²
22,5 m³
195cm
89,-
Per maand
159,-
Per maand

Garagebox Medium

3m x 6m x 2,5m = 45m³
18m²
45 m³
195cm
199,-
Per maand

Garagebox Large

3m x 7m x 3m = 63m³
21m²
63 m³
245cm