Toegankelijkheid

Wat u ook opgeslagen heeft, u kunt er bij wanneer u wilt. U heeft altijd toegang tot uw unit: ook ’s nachts en in het weekend. Zo kunt u klussen of werken wanneer u wilt! 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar.

Toegang via uw mobiele telefoon

Het terrein van PNO Garagebox betreedt u via de elektrische schuifpoort die u opent via uw mobiele telefoon.  U kunt daarnaast uw eigen box openen met deze App (iOS), (Huawei) of (Android) . Klik hier voor een uitleg. We geloven dat toegangscontrole zo gemakkelijk kan zijn als een telefoontje. Deuren openen met identiteitskaarten en sleutelhangers is voorbij. Ervaar het gemak van het openen van deuren met een mobiele telefoon of een digitale sleutelhanger. Het hekwerk van Heras kunt u ook via uw mobiel openen.

Opslagruimte 24/7 toegankelijk

Vanzelfsprekend gebeurt dit onder het toeziend oog van diverse beveiligingscamera’s die hierbij als verificatie dienen. Dankzij dit uitstekende beveiligingssysteem kan precies worden nagegaan wanneer het terrein wordt betreden en verlaten. Onbevoegden maken hierdoor weinig kans om ongezien het terrein te betreden. Omdat elke unit is voorzien van een eigen huisnummer kunt u er tevens gemakkelijk uw nieuwe voorraad laten bezorgen.

Het park is groot opgezet zodat u voldoende manoeuvreerruimte heeft tussen de boxen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid op het terrein. De etage boxen zijn bereikbaar via een beton trap of een goederen lift.

Omheining

Het terrein is omheind en alleen toegankelijk via een schuifpoort die alleen toegang verschaft middels een toegangscontrolesysteem. Wij hebben tevens goed contact met de Wijkagent van Schagen en bij calamiteiten heeft brandweer en ambulance toegang tot het park.

Camerabeveiliging en opvolging via meldkamer

Alle activiteiten op het terrein worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week gevolgd m.b.v. camera’s. Bij calamiteiten kijkt de meldkamer mee. Vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera) toezichtcentrale bedient Spyke Security, PNO Garagebox op het gebied van security deze diensten. Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers het park betreden.

Doordacht lichtplan

  • Dankzij dit uitgekiende lichtplan kent het terrein geen donkere hoekjes;

  • Bijna alles wat op het terrein gebeurt is zichtbaar voor de camera’s;

  • Ongezien het terrein betreden is hier onmogelijk.

Brandpreventie

Op het terrein zijn brandpreventievoorzieningen aangebracht conform de eisen van de brandweer. Daarnaast zijn er verschillende brandblussers aanwezig op het park.

Brandwerend

Elke box is 60 minuten brandwerend en voldoet hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2001 voor brandwerendheid, zo blijkt uit tests die uitgevoerd zijn door TNO.

Professioneel beheer

Daarnaast wordt het complex beheerd door een professionele beheerder. Op het gehele complex zal een huishoudelijk reglement gelden waaraan eenieder op het terrein zich zal moeten houden. De beheerder kan een overtreder -versterkt door de sociale controle van de gebruikers en de camerabeelden- aanspreken op zijn of haar gedrag. Ook draagt de beheerder zorg voor het volledige onderhoud van het terrein. Zo kunnen we ook in de toekomst een schoon, veilig en onderhouden complex garanderen.