Huur stalling

Wilt u er zomers een dagje op uit met uw oldtimer of boot, maar er verder geen omkijken naar hebben? PNO Garagebox biedt een veilige stalling.

Ideale stalling voor uw oldtimer

Wilt u er zomers een dagje op uit met uw oldtimer of boot, maar er verder geen omkijken naar hebben? PNO Garagebox biedt u de oplossing: voor weinig geld kunt u een veilige stalling in de vorm van een garagebox huren. Zo staan uw eigendommen veilig en droog en kunt u er 24/7 bij.

Parkeer er uw (bedrijfs) auto, stal er uw oldtimer of laat uw bootje er overwinteren. Beveiligd tegen inbraak en toch gemakkelijk dag en nacht toegankelijk voor u. Dat zijn de voordelen van een garagebox bij PNO Garagebox! Vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera) toezichtcentrale bedient Spyke Security, PNO Garagebox op het gebied van security deze diensten. Mensen, techniek en intelligente software maken het onze klanten veilig en gemakkelijk. Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers het park betreden.

Faciliteiten

 • Eigen elektrische aansluiting voor druppelaar en verlichting;
 • Geheel naar eigen wens te configureren;
 • Toegang via App voor box en toegangs poort;
 • (Automatische) Overheaddeur;
 • Standaard vloercoating;
 • Mogelijkheid krachtstroom in box;
 • U kunt klussen in de box;
 • Sanitair (wekelijkse schoonmaak) en water aanwezig op het terrein.
 • U huurt rechtstreeks van PNO! (geen tussenpersoon)
Toilet aanwezig en water mogelijkheid

Omheining

Het terrein is omheind en alleen toegankelijk via een schuifpoort die alleen toegang verschaft middels een toegangscontrolesysteem. Wij hebben tevens goed contact met de Wijkagent van Schagen en bij calamiteiten heeft brandweer en ambulance toegang tot het park.

Camerabeveiliging en opvolging via meldkamer

Alle activiteiten op het terrein worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week gevolgd m.b.v. camera’s. Bij calamiteiten kijkt de meldkamer mee. Vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera) toezichtcentrale bedient Spyke Security, PNO Garagebox op het gebied van security deze diensten. Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers het park betreden.

Doordacht lichtplan

 • Dankzij dit uitgekiende lichtplan kent het terrein geen donkere hoekjes;

 • Bijna alles wat op het terrein gebeurt is zichtbaar voor de camera’s;

 • Ongezien het terrein betreden is hier onmogelijk.

Brandpreventie

Op het terrein zijn brandpreventievoorzieningen aangebracht conform de eisen van de brandweer. Daarnaast zijn er verschillende brandblussers aanwezig op het park.

Brandwerend

Elke box is 60 minuten brandwerend en voldoet hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2001 voor brandwerendheid, zo blijkt uit tests die uitgevoerd zijn door TNO.

Professioneel beheer

Daarnaast wordt het complex beheerd door een professionele beheerder. Op het gehele complex zal een huishoudelijk reglement gelden waaraan eenieder op het terrein zich zal moeten houden. De beheerder kan een overtreder -versterkt door de sociale controle van de gebruikers en de camerabeelden- aanspreken op zijn of haar gedrag. Ook draagt de beheerder zorg voor het volledige onderhoud van het terrein. Zo kunnen we ook in de toekomst een schoon, veilig en onderhouden complex garanderen.