Multifunctioneel

In een garagebox kunt u meer dan alleen uw auto parkeren: u vindt er bijvoorbeeld de ideale werkplaats, opslagruimte of stalling.

Multifunctionele ruimte

Door de ruimte geheel naar eigen inzicht te configureren kunt u van alle gemakken voorzien zijn en dankzij het eigen huisnummer dat elke box heeft kunt u de unit inschrijven als officieel postadres voor uw bedrijf.

De lage kosten daarbij opgeteld maken de ruimten ideaal voor zowel de kleine (startende) ondernemer als de doe-het-zelver.

De garagebox is ideaal als:

  • Eigen bedrijfsruimte (officieel postadres);
  • Opslagruimte voor voorraad of archief;
  • Stalling voor oldtimer, (bedrijfs-) auto of boot;
  • Webshop voorraad, op- en overslag;
  • Werkplaats voor reparatie of ambacht.
Garageboxen in verschillende formaten

Omheining

Het terrein is omheind en alleen toegankelijk via een schuifpoort die alleen toegang verschaft middels een toegangscontrolesysteem. Wij hebben tevens goed contact met de Wijkagent van Schagen en bij calamiteiten heeft brandweer en ambulance toegang tot het park.

Camerabeveiliging en opvolging via meldkamer

Alle activiteiten op het terrein worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week gevolgd m.b.v. camera’s. Bij calamiteiten kijkt de meldkamer mee. Vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera) toezichtcentrale bedient Spyke Security, PNO Garagebox op het gebied van security deze diensten. Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers het park betreden.

Doordacht lichtplan

  • Dankzij dit uitgekiende lichtplan kent het terrein geen donkere hoekjes;

  • Bijna alles wat op het terrein gebeurt is zichtbaar voor de camera’s;

  • Ongezien het terrein betreden is hier onmogelijk.

Brandpreventie

Op het terrein zijn brandpreventievoorzieningen aangebracht conform de eisen van de brandweer. Daarnaast zijn er verschillende brandblussers aanwezig op het park.

Brandwerend

Elke box is 60 minuten brandwerend en voldoet hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2001 voor brandwerendheid, zo blijkt uit tests die uitgevoerd zijn door TNO.

Professioneel beheer

Daarnaast wordt het complex beheerd door een professionele beheerder. Op het gehele complex zal een huishoudelijk reglement gelden waaraan eenieder op het terrein zich zal moeten houden. De beheerder kan een overtreder -versterkt door de sociale controle van de gebruikers en de camerabeelden- aanspreken op zijn of haar gedrag. Ook draagt de beheerder zorg voor het volledige onderhoud van het terrein. Zo kunnen we ook in de toekomst een schoon, veilig en onderhouden complex garanderen.