Huur werkruimte of werkplaats

Zet al uw gereedschappen, steigermateriaal, ladders e.d. veilig neer in een garagebox van PNO Garagebox. Zo beschikt u over een centrale plek waar u tevens uw werk kunt voorbereiden.

De garagebox: een ideale werkplaats

Bent u ZZP’er met een klusbedrijf of klust u in uw vrije tijd? Dan is een garagebox van PNO Garagebox een ideale plek voor uw werkzaamheden: elke box biedt een zee aan ruimte voor uw eigen gereedschappen en werkmaterialen.

Dankzij de elektrische aansluiting in uw box en de sanitaire voorziening op het terrein kunt u er klussen zoveel u wilt. De units zijn 24/7 toegankelijk en liggen op straatniveau: u rijdt uw (bedrijfs) busje gemakkelijk tot voor de deur van uw box, laadt de benodigde goederen in en rijdt vervolgens het afgesloten terrein weer af, op weg naar uw klant.

Al uw materiaal onder één dak

Zet al uw gereedschappen, steigermateriaal, ladders e.d. veilig neer in een garagebox van PNO Garagebox. Zo beschikt u over een centrale plek waar u tevens uw werk kunt voorbereiden.

De garageboxen zijn te huur tegen aantrekkelijke prijzen en zijn geheel in te richten naar uw eigen voorkeur, precies zoals het handig is voor u. Bijvoorbeeld met werkkasten, gereedschapswanden en een werktafel.

Natuurlijk beschikt uw box ook over eigen stroomaansluiting met een tussenmeter. Optioneel kunt u zelfs krachtstroom aansluiten. Mocht u water nodig hebben dan biedt de sanitaire ruimte op het terrein uitkomst.

Je eigen brievenbus adres

Omheining

Het terrein is omheind en alleen toegankelijk via een schuifpoort die alleen toegang verschaft middels een toegangscontrolesysteem. Wij hebben tevens goed contact met de Wijkagent van Schagen en bij calamiteiten heeft brandweer en ambulance toegang tot het park.

Camerabeveiliging en opvolging via meldkamer

Alle activiteiten op het terrein worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week gevolgd m.b.v. camera’s. Bij calamiteiten kijkt de meldkamer mee. Vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera) toezichtcentrale bedient Spyke Security, PNO Garagebox op het gebied van security deze diensten. Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers het park betreden.

Doordacht lichtplan

  • Dankzij dit uitgekiende lichtplan kent het terrein geen donkere hoekjes;

  • Bijna alles wat op het terrein gebeurt is zichtbaar voor de camera’s;

  • Ongezien het terrein betreden is hier onmogelijk.

Brandpreventie

Op het terrein zijn brandpreventievoorzieningen aangebracht conform de eisen van de brandweer. Daarnaast zijn er verschillende brandblussers aanwezig op het park.

Brandwerend

Elke box is 60 minuten brandwerend en voldoet hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2001 voor brandwerendheid, zo blijkt uit tests die uitgevoerd zijn door TNO.

Professioneel beheer

Daarnaast wordt het complex beheerd door een professionele beheerder. Op het gehele complex zal een huishoudelijk reglement gelden waaraan eenieder op het terrein zich zal moeten houden. De beheerder kan een overtreder -versterkt door de sociale controle van de gebruikers en de camerabeelden- aanspreken op zijn of haar gedrag. Ook draagt de beheerder zorg voor het volledige onderhoud van het terrein. Zo kunnen we ook in de toekomst een schoon, veilig en onderhouden complex garanderen.