Huur bedrijfsruimte

Start uw eigen zaak vanuit een bedrijfs- c.q. opslagruimte van PNO Garagebox. Met huisnummer en een eigen postadres is een garagebox van PNO Garagebox een prima locatie voor uw bedrijfsruimte.

Officieel vestigings- of postadres

Als ondernemer heeft u een officieel vestigingsadres of zakenadres nodig. Aangezien alle units van PNO Garagebox een eigen huisnummer hebben, kunt u uw box makkelijk als vestigingsadres inschrijven bij de Kamer van Koophandel.

Zo regelt u makkelijk uw inschrijving en kunt u in een mum van tijd bedrijf gaan voeren vanuit de box die u geheel naar eigen wens inricht en vormgeeft. En dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Je eigen brievenbus adres

Wist u dat pakketjes aanvoudig afgeleverd kunnen worden bij een de Buren locatie in Schagen? Zo heeft u naast uw eigen postbus adres ook de mogelijkheid voor het afleveren van pakketjes. https://deburen.nl/locaties/

Schagen | Nieuwe Laagzijde | Winkelcentrum

Opladen auto of vrachtwagen?

Op bedrijventerrein De Lus kunt u ook uw auto of vrachtwagen opladen. Deze locatie is naast PNO Garagebox. U laad de auto en kunt zelf gaan werken in de box.

Fiscaal voordeel

Daarnaast kunt u als ondernemer fiscaal voordeel behalen middels de KIA. Op de website van de Belastingdienst kunt u meer informatie vinden.

Faciliteiten

  • Elektrische aansluiting en verlichting;
  • Ruimte geheel naar eigen wens te configureren, zoals de krachtstroom;
  • Eigen brievenbus;
  • 24/7 toegang en 24/7 camera bewaking met opvolging;
  • Sanitair (wekelijkse schoonmaak) en water aanwezig op het terrein.
  • U huurt rechtstreeks van PNO! (geen tussenpersoon)

Omheining

Het terrein is omheind en alleen toegankelijk via een schuifpoort die alleen toegang verschaft middels een toegangscontrolesysteem. Wij hebben tevens goed contact met de Wijkagent van Schagen en bij calamiteiten heeft brandweer en ambulance toegang tot het park.

Camerabeveiliging en opvolging via meldkamer

Alle activiteiten op het terrein worden 24 uur per dag, 7 dagen in de week gevolgd m.b.v. camera’s. Bij calamiteiten kijkt de meldkamer mee. Vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera) toezichtcentrale bedient Spyke Security, PNO Garagebox op het gebied van security deze diensten. Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers het park betreden.

Doordacht lichtplan

  • Dankzij dit uitgekiende lichtplan kent het terrein geen donkere hoekjes;

  • Bijna alles wat op het terrein gebeurt is zichtbaar voor de camera’s;

  • Ongezien het terrein betreden is hier onmogelijk.

Brandpreventie

Op het terrein zijn brandpreventievoorzieningen aangebracht conform de eisen van de brandweer. Daarnaast zijn er verschillende brandblussers aanwezig op het park.

Brandwerend

Elke box is 60 minuten brandwerend en voldoet hiermee aan de hoge eisen NEN 6069:2001 voor brandwerendheid, zo blijkt uit tests die uitgevoerd zijn door TNO.

Professioneel beheer

Daarnaast wordt het complex beheerd door een professionele beheerder. Op het gehele complex zal een huishoudelijk reglement gelden waaraan eenieder op het terrein zich zal moeten houden. De beheerder kan een overtreder -versterkt door de sociale controle van de gebruikers en de camerabeelden- aanspreken op zijn of haar gedrag. Ook draagt de beheerder zorg voor het volledige onderhoud van het terrein. Zo kunnen we ook in de toekomst een schoon, veilig en onderhouden complex garanderen.