Garagebox overzicht

PNO Garageboxen zijn multifunctionele opslagruimtes, waar ook gewerkt kan worden. Onze ruim 100 boxen en het complex zijn goed beveiligd, 24/7 toegankelijk en centraal gelegen in Schagen.

Onze begane grond boxen

Bent u als bedrijf of zzp’er op zoek naar een handige bedrijfsruimte die van alle faciliteiten is voorzien? Dan biedt PNO Garagebox robuuste garageboxen die helemaal op maat zijn in te richten als magazijn of werkplaats. Gehuurde garageboxen zijn geschikt voor allerlei activiteiten, zoals het stallen van apparatuur, voertuigen of machines. Maar ook een veilige werkplaats of opslagruimte voor uw producten is mogelijk.

Onze etageboxen

Gebruik je je garagebox alleen als archief, werkruimte of opslagruimte dan is een garagebox op de eerste verdieping wellicht wat je zoekt. De boxen op de eerste verdieping zijn namelijk een stuk voordeliger dan op de begane grond. De boxen zijn uitstekend bereikbaar middels een beton trap en je zware spullen vervoer je eenvoudig met een ruime personen en goederenlift. De lift heeft een draagkracht van 2.000 kg. De inwendige maat van de lift: L 1.75m x B 1.30m x H 2.10m.

Hulp nodig met uitzoeken
welke box het beste bij u past?

De boxen zijn standaard voorzien van

24/7 camerabeveiliging en opvolging

24/7 toegang via mobiele app

Download de toegangsapp op de veelgestelde vragen pagina.

Betonnen boxen

Elektrapunten

Faciliteiten (sanitair/postbus)

Led verlichting

Multifunctioneel gebruik (opslag/werkruimte)

Vloercoating