Bedrijfshuisvesting voor je webshop in een garagebox in Schagen?

Nieuwsbericht

6/2/2020

Garagebox als ideale opslag- en werkruimte in Schagen.

Een garageboxpark van PNO is een volledig omheind en beveiligd park, vaak op een industrieterrein dichtbij woonkernen, waar meer garageboxen gevestigd zijn. Deze lenen zich uitstekend als opslag- en werkruimte. Ze zijn goed beveiligd, het park heeft sanitaire voorzieningen en er is stroom en verlichting. En omdat er meerdere ondernemers op het park gevestigd zijn is er mogelijkheid tot netwerken. De meeste parken zijn toegankelijk op elk moment van de dag. Ook hebben onze parken een eigen postbus per garagebox, zodat je je zakelijke post niet meer thuis hoeft te ontvangen.

Deze garageboxen zijn voor een aantrekkelijke prijs te huur. Met dit totaalconcept maken we het aantrekkelijk voor ZZP’ers en startende ondernemers zoals stukadoors, schilders, meubelmakers, webshops en cateraars om hun bedrijfshuisvesting te verplaatsen van huis naar een multifunctionele garagebox. Er is voldoende manoeuvreerruimte tussen de boxen.

Etage box Small, voor opslag van uw producten

Bij PNO Garagebox zien we dat de zakelijke markt in rap tempo aan het veranderen is. Steeds meer mensen gaan als zelfstandig ondernemer aan de slag binnen de bouw of handel. En daarmee groeit ook de vraag naar passende, voordelige bedrijfsruimtes die alle vrijheid bieden om flexibel zaken te kunnen doen. Ook voor het MKB kan deze voordelige vorm van zakelijke opslag interessant zijn. Heeft u als ondernemer bijvoorbeeld een winkelpand in de stad, dan hoeft u niet te investeren in dure vierkante meters voor het onderbrengen van uw handelswaar.

Eenvoudige toegang via je mobiel

We geloven dat toegangscontrole zo gemakkelijk kan zijn als een telefoontje. Deuren openen met identiteitskaarten en sleutelhangers is voorbij. Ervaar het gemak van het openen van deuren met een mobiele telefoon. Omdat elke unit is voorzien van een eigen huisnummer kunt u er tevens gemakkelijk uw nieuwe voorraad laten bezorgen. Het is zelfs mogelijk om uw unit op afstand telaten bevoorraden.

Keuze uit overheaddeur of extra brede loopdeur

Wilt u bijvoorbeeld uw opslaglocatie beheren en slechts de chauffeur uit het buitenland toegang verlenen? Hiernaast mag hij dit maar één uur op zondag. Dat kan eenvoudig met de toegangscontrole van PNO Garagebox. Toegang gaat via uw telefoon, maar kan ook via een digitale sleutelhanger.