De ideale opslag of werkruimte in een garagebox ? Hoe werkt dit?

Nieuwsbericht

9/6/2020

Garageboxen en het gebruik, hoe werkt dit?

Maar wat kun je dan met deze garageboxen? Je kunt er vanzelfsprekend veilig spullen opbergen, maar het is ook een plek willen waar je comfortabel kunt werken, klussen of hobbyen. Een werkruimte voorzien van loopdeur en draai-kiep raam? Bekijk onze medium zij-ingang boxen. Denk aan eigenaren van klassieke auto’s of motoren die rustig en van alle gemakken voorzien willen sleutelen, klussers die voorafgaand aan een klus voorbereidend werk moeten doen, webshops die er hun voorraad opslaan, meubelmakers die meubels opknappen, of zelfstandig ondernemers die thuis onvoldoende ruimte hebben om hun werk uit te voeren. Maar de garageboxen zijn ook zeer geschikt voor iedereen die een extra ruimte nodig heeft voor het opslaan van een inboedel, persoonlijke spullen, of voor wie een alternatief zoekt voor de garage of schuur aan huis.

Onze etageboxen zijn bereikbaar via een beton trap of lift. Een overzicht van onze etage boxen vind u hier.

Logisch dat je bij garageboxen misschien eerder aan een opslagruimte denkt. Deze ruimtes worden inderdaad vaak voor opslag gebruikt. Het is dan ook een slimme en kostenefficiënte oplossing. Kantoorpanden zijn vaak pas te huur vanaf enorme afmetingen, waar ook een bijpassend prijs kaartje bij hoort. Maar heb je al die ruimte wel nodig als startup?

Waarom een garagebox? Van alle gemakken voorzien.

Het verschil tussen PNO Garageboxen en reguliere self-storage aanbieders, is dat de boxen van PNO Garagebox alle voorzieningen bieden die je nodig hebt als je een garagebox als bedrijfsruimte gaat gebruiken. Je garagebox heeft een eigen postadres wat je als vestigingsadres kunt gebruiken. Je kunt er gebruik maken van het sanitair en je kunt je auto direct voor je garagebox parkeren.

Hier kunnen ondernemers en zzp’ers luxe garageboxen huren voor het veilig opslaan van technisch gereedschap en machines. Of een box in gebruik nemen als magazijn of werkplaats. Ideaal dus voor kleine ondernemingen. Want doordat er ook flexibel gehuurd kan worden zitten ze nergens aan vast. Ook zijn meerdere huurboxen eenvoudig aan elkaar te koppelen; op die manier kan de bedrijfsruimte vanzelf meegroeien met de successen van een bedrijf.

Door werken in de avonden of weekenden is ook geen enkel probleem. Je kunt namelijk 24/7 gebruik maken van je box. Op deze manier hoef je je niet te houden aan het normale 9-tot-5 ritme, maar je kunt flexibel werken. We zien dat veel startende ondernemers hier behoefte aan hebben. Alle parken zijn afgesloten met hekwerken, derden kunnen het park niet betreden.

Camerabeveiliging en opvolging?

Wij maken bij PNO Garagebox gebruik van een meldkamer, welke toezicht hebben op alle gebieden dankzij onze beveiligings camera’s. Vanuit de KIWA-gecertificeerde (camera) toezichtcentrale bedient Spyke Security op het gebied van security deze diensten. Onze state-of-the-art camera’s zijn uitgerust met intelligente software welke verdachte situaties detecteren voordat indringers uw pand betreden.

Gemak en gebruiksklaar.

Vooral voor startende, of kleine ondernemers is een zelfstandige bedrijfsruimte huren een grote stap. Daarom biedt een garagebox bij PNO Garagebox weinig risico; de maandelijkse huur kosten zijn laag en de huurtermijn is slechts 1 jaar vast. In ruil daarvoor worden kant-en-klare garageboxen geboden met veel ruimte, voldoende elektra en kunnen ze naar wens worden ingericht met extra verwarming, werkkasten en internet. Deze boxen staan op goed toegankelijke terreinen door heel Nederland die voorzien zijn van 24-uursbewaking. Doordat de complexen dag en nacht bereikbaar en verlicht zijn, is het ideaal voor zzp’ers die ook in de vroege en late uren met een bedrijfsbus gereedschap of goederen willen laden en lossen.

De zelfstandige bedrijfsunits zijn gemaakt van robuust, brandwerend beton, hebben dakventilatie, zijn voorzien van een geïsoleerde sectionaaldeur over de volle breedte en liggen op straatniveau. Daarnaast is er voldoende manoeuvreerruimte tussen de boxen.