Groeiende vraag ZZP’ers naar bedrijfsboxen biedt interessante kansen voor starters

Nieuwsbericht

Een niche in vastgoed-land: bedrijfsboxen als antwoord op de groeiende stroom ZZP-ers. Steeds meer kleine zelfstandigen zoeken dicht bij huis betaalbare bedrijfsruimte.

Voor opslag of als werkruimte. PNO Garagebox speelt in op deze trend. Met de aanleg van terreinen met louter bedrijfsboxen, gunstig gelegen in drukke stedelijke gebieden. Diverse modellen, voorzien van basisfaciliteiten. De terreinen zijn omheind en beveiligd en beschikken over moderne faciliteiten. Zo is de toegangspoort via de mobieltjes van de huurders open te maken. Ook zijn er toezichtcamera’s waarvan de beelden door de meldkamer bekeken wordt. Verder beschikt het terrein over alle basisvoorzieningen zoals verlichting, elektriciteit, water en sanitair.

Een eigen (bedrijfs)ruimte die van alle gemakken is voorzien. Compleet met eigen elektrische aansluitingen, adres, huisnummer en brievenbus. Gelegen op een goed beveiligd en onderhouden terrein dat 24/7 toegankelijk is via een elektrisch schuifhek. Daarnaast zijn er WC ruimtes, camera beveiliging en heeft u diverse mogelijke opties in uw eigen box. Hiermee tilt PNO Garagebox het begrip “garagebox” naar een geheel nieuw niveau. U hoeft verder ook geen investeringen meer te doen. PNO Garagebox hanteert een duidelijk huurprijs die all-in is. U kunt dus direct starten en betaalt geen andere maandelijkse kosten.

Je eigen brievenbus adres

Garagebox Small

3m x 3m x 2,5m = 22,5m³
9 m²
22,5 m³
195cm
89,-
Per maand
159,-
Per maand

Garagebox Medium

3m x 6m x 2,5m = 45m³
18m²
45 m³
195cm
199,-
Per maand

Garagebox Large

3m x 7m x 3m = 63m³
21m²
63 m³
245cm