Groeiende vraag ZZP’ers naar bedrijfsboxen biedt interessante kansen voor starters

Nieuwsbericht

Een niche in vastgoed-land: bedrijfsboxen als antwoord op de groeiende stroom ZZP-ers. Steeds meer kleine zelfstandigen zoeken dicht bij huis betaalbare bedrijfsruimte.

Voor opslag of als werkruimte. PNO Garagebox speelt in op deze trend. Met de aanleg van terreinen met louter bedrijfsboxen, gunstig gelegen in drukke stedelijke gebieden. Diverse modellen, voorzien van basisfaciliteiten. De terreinen zijn omheind en beveiligd en beschikken over moderne faciliteiten. Zo is de toegangspoort via de mobieltjes van de huurders open te maken. Ook zijn er toezichtcamera’s waarvan de beelden door de meldkamer bekeken wordt. Verder beschikt het terrein over alle basisvoorzieningen zoals verlichting, elektriciteit, water en sanitair.

Een eigen (bedrijfs)ruimte die van alle gemakken is voorzien. Compleet met eigen elektrische aansluitingen, adres, huisnummer en brievenbus. Gelegen op een goed beveiligd en onderhouden terrein dat 24/7 toegankelijk is via een elektrisch schuifhek. Daarnaast zijn er WC ruimtes, camera beveiliging en heeft u diverse mogelijke opties in uw eigen box. Hiermee tilt PNO Garagebox het begrip “garagebox” naar een geheel nieuw niveau. U hoeft verder ook geen investeringen meer te doen. PNO Garagebox hanteert een duidelijk huurprijs die all-in is. U kunt dus direct starten en betaalt geen andere maandelijkse kosten.

Je eigen brievenbus adres

Wist u dat pakketjes aanvoudig afgeleverd kunnen worden bij een de Buren locatie in Schagen? Zo heeft u naast uw eigen postbus adres ook de mogelijkheid voor het afleveren van pakketjes. https://deburen.nl/locaties/

Schagen | Nieuwe Laagzijde | Winkelcentrum

Elektrisch opladen?

Geschikt voor bestelwagens van elk formaat én op specifieke locaties ook voor vrachtwagens

Onze buurman Leap24 beschikt over een snellaadstation welke goed bereikbaar is en beschikbaar voor alle bestel- en vrachtwagens. Door de ruime opzet van  parkeervakken kan elke berijder bij Leap24 comfortabel snelladen.

Leap24 snellaadstations zijn geschikt voor:

  • Taxi en personenvervoer
  • Bestelwagens
  • Vrachtwagens
  • Mobiele werktuigen
  • EV personenauto’s

Op de Lus in Schagen beschikken zij over een DC120 snellader.