Een goed beveiligd terrein met Heras Hekwerk is voor PNO Garagebox cruciaal.

Nieuwsbericht

20/9/2022

Goede beveiliging staat voorop

De terreinen van PNO Garagebox bevatten bedrijfs- en opslagruimten voor zakelijke klanten als bouw- en installatiebedrijven, winkeliers, fietsenmakers en metaalbedrijven. Een goed beveiligd terrein is voor PNO Garagebox cruciaal. Heras voorziet de vestigingen van PNO Garagebox van twee meter hoog hekwerk. Een passende zakelijke uitstraling en een extra brede automatische toegangspoort aan beide zijdes van het park. Zo kunnen huurders eenvoudig in- en uitrijden.

Heras is een vooraanstaand Europese totaalleverancier van permanente en mobiele perimeter protection oplossingen. Wij opereren vanuit meer dan 25 landen en hebben meer dan 1100 hoogopgeleide experts in dienst.

Experts in perimeter protection
Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij tijdelijke en permanente oplossingen passend bij iedere sector en situatie. Onze perimeter protection oplossingen zijn een combinatie van producten en diensten, bestaande uit hekwerken, toegang & controle, detectieproducten en geïntegreerde systemen ondersteund door projectmanagement, integratie, installatie, inbedrijfstellings- en onderhoudsdiensten. Ons doel is om erkend te worden als premium perimeter protection merk in Europa, aangetoond door onze betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid.

Onderhoud

Naast het jaarlijkse onderhoud en de 24/7 storingsdienst, ontwikkelde Heras speciaal voor de huurders van PNO Garagebox een praktische gebruiksaanwijzing voor de schuifpoort en het toegangscontrolesysteem.

Schuifpoort met toegangscontrole

Toegang tot ons park gaat via het bellen naar een mobiel datanummer of de Heras App.

Lees hier de volledige referentie case