Onze samenwerking met iLOQ mobiele toegangscontrolesysteem

Nieuwsbericht

7/6/2022

We geloven dat toegangscontrole zo gemakkelijk kan zijn als een telefoontje. Deuren openen met identiteitskaarten en sleutelhangers is voorbij. Ervaar het gemak van het openen van deuren met een mobiele telefoon.

De basis van iLOQ S50 wordt gevormd door een gepatenteerde, door NFC powered, cilinder. In deze oplossing functioneert de smartphone zowel als sleutel als energiebron. De iLOQ S50 cilinder opent door met de telefoon de deurknop aan te raken. Een NFC antenne binnenin de cilinder haalt stroom uit NFC inductie en laadt zo de energiecellen van de cilinder op. Eén energiecel ontgrendelt de locking pin, terwijl een ander zorg draagt voor het automatisch vergrendelen. De extreem lage energiebehoefte van de cilinder maakt dat een opgeladen telefoon de deur tienduizenden keren kan openen.

Telefoonidentificatie verloopt via het Public Key Infrastructure encryptiesysteem (PKI). De onderlinge verificatie tussen telefoon en cilinder verloopt volgens AES-256 encryptie. Sleutelhandelingen of pogingen tot het openen van deuren worden continu in de cloud opgeslagen.

Hoe het werkt? Bekijk op de onderstaande link op Youtube.

iLOQ is betrokken bij veel projecten over de hele wereld. We richten ons op het toegankelijk maken van het leven en het aanbieden van diensten van topkwaliteit die voor iedereen toegevoegde waarde bieden.

iLOQ is toonaangevend in de ontwikkeling van digitale en mobiele sluitsystemen. Onze batterij- en kabelvrije systemen zijn veilig en duurzaam en bieden betrouwbare toegang tot de gebouwen waren we wonen en werken.

Voor gebruikers zonder compatible telefoon hebben wij een alternatief dmv een FOB. Deze is voor een meerprijs te bestellen.

Onderhouds- en milieuvriendelijk

De cilinders en sleutels van iLOQ zijn herbruikbaar en herprogrammeerbaar. Batterijen, bekabeling of extra toegangsbeheersystemen zijn niet nodig. De producten van iLOQ worden constant verbeterd en getest en voldoen aan de door de beveiligingsindustrie gestelde normen.