Onze samenwerking met Spyke Security

Nieuwsbericht

19/5/2022

Cameratoezicht van Spyke Security is meer dan het ophangen van een aantal camera's die niets anders doen dan opnemen. Onze innovatieve camera’s zijn uitgerust met video analyse software (AI) welke verdachte situaties detecteren voordat indringers uw pand of terrein betreden.

Voorkomen van criminaliteit, inbraak of vandalisme is altijd het ultieme doel. Hiervoor is een gedegen beveiligingsplan noodzakelijk.  Wanneer onze centralisten het ongewenst bezoek in een vroeg stadium aanspreken, gaan zij er meestal gelijk vandoor. Dit voorkomt veel ellende.

"Actieve camera bewaking met Spyke security. Een fijne gedachte!"

Buitenschil beveiliging
Bij het voorkomen van inbraak is tijd een cruciale factor. Daarom focust Spyke Security zich op buitenschil beveiliging.  Het is daarbij altijd het doel om in te grijpen in een zo vroeg mogelijk stadium. Het cameraplan dat daarbij hoort wordt ontworpen door een projecteringdeskundige CCTV.

Video analyse software
Spyke Security werkt met video analyse software. Binnen het bereik van de camera’s detecteren wij verdachte personen of voertuigen. In het geval dat het systeem een verdachte situatie detecteert, ontvangen de centralisten in onze videotoezichtcentrale een melding en kijken zij live mee.

Bekijk de werkwijze van Spyke

Ondersteuning hulpdiensten
Wanneer zich calamiteiten voordoen, kijken onze camera observanten met alle beschikbare camera’s mee. Zo voorzien zij de hulpdiensten van de juiste informatie. Ook voor verzekeraars is deze informatie van grote waarde omdat deze partijen hiermee beschikken over volledige bewijslast van de inbraak. Als de camera’s op het bedrijventerrein ook zijn aangesloten bij Spyke Security, volgen onze centralisten het vluchtende voertuig. Zo krijgt de politie optimaal de kans om deze aan te houden.

Nieuws item Spyke Security.