Oplevering Fase Twee Opslag & werkruimte boxen op De Lus 7 in Schagen

Persbericht

1/6/2023

SCHAGEN - PNO Garagebox breidt bestaand park op de Lus in Schagen uit met extra opslag- en werkruimtes. De vraag naar multifunctionele en betaalbare bedrijfsruimtes blijft toenemen. De 56 boxen die PNO Garagebox in 2021 op bedrijventerrein De Lus 11 in Schagen voltooide, zijn inmiddels verhuurd. De bouw van fase twee, waarbij nog eens 46 opslagruimtes zijn gerealiseerd is 1 juni opgeleverd. 

Garageboxen zijn multifunctionele ruimtes die met name populair zijn bij kleine ondernemers. Voor timmer-, schilder- en installatie bedrijven zijn de units bijvoorbeeld ideaal om gereedschap en materialen in op te bergen en in te klussen. Ook webshop eigenaren, pakket vervoerders, klussers en liefhebbers van gemotoriseerde voertuigen weten hun weg naar een garagebox te vinden.

Bewaakt terrein

Het nieuwe garagebox complex van PNO Garagebox staat pal achter het bestaande complex op De Lus 7. Het terrein is volledig omheind, heeft twee toegangspoorten en is uitgerust met camerabewaking. Beveiligingsbedrijf Spyke Security uit Alkmaar houdt 24/7 toezicht op het terrein. De toegangspoorten en de overheaddeuren van de boxen zijn te ontsluiten via een app op de mobiele telefoon. Elke garagebox heeft een eigen adres en postbus. Het terrein is ruim opgezet, zodat huurders makkelijk kunnen laden, lossen en parkeren. Verder beschikt het complex over een toiletvoorziening die wekelijks wordt schoongemaakt en waar stromend water aanwezig is.

Meerdere type units

Het complex bestaat uit meerdere type units. Op de begane grond komen vijftien large boxen, met afmetingen van drie meter breed, zeven meter diep en drie meter hoog. Deze zijn voorzien van een elektrische en geïsoleerde overheaddeur. Daarnaast zijn er twee gekoppelde large boxen, welke zijn verbonden via een loopdeur in de tussen liggende muur.

Units op de etage

Op de verdieping staan etage-boxen van drie meter breed, zeven of drieënhalf meter diep en tweeënhalf meter hoog. Deze zijn ideaal voor de opslag van huisraad, archief en andere spullen die je niet dagelijks nodig hebt. De scherp geprijsde etage-boxen zijn bereikbaar via een goederenlift en een trap.

Units met zij-ingang

Aan één zijde van het complex zijn unit saanwezig met een eigen zij-ingang. Deze ruimtes zijn toegankelijk via een loopdeuren voorzien van ramen met draai kiepfunctie. Dat maakt deze units zeer geschikt als showroom of kantoorruimte.

Alle units zijn afgewerkt met LED-verlichting, geïsoleerde overheaddeuren, gecoate vloeren en wanden en diverse stroompunten. 

PNO Garagebox - De Lus 7, Schagen
Large Plus boxen op de Lus 7 in Schagen
PNO Garagebox is onderdeel van PNO Projectontwikkeling BV uit Alkmaar, een familiebedrijf gespecialiseerd in verhuur van kantoorgebouwen en opslagruimtes. Huurders huren rechtstreeks van PNO Projectontwikkeling en kunnen rekenen op een goed persoonlijk contact en korte lijntjes.

Meer info: www.pnogaragebox.nl of 072-532 0731.

Link naar Rodi Schagen.