Oplevering opslagruimte PNO Garagebox park in Schagen

Nieuwsbericht

2/4/2021

Eigenaren Dennis en Hans: “we merkten dat inwoners van Schagen en omstreken behoefte hadden aan opslagruimte voor hun motor of auto maar ook klusruimte voor hun bedrijf of hobby. We beheren nl met ons moederbedrijf PNO Vastgoed diverse panden in Schagen. Vandaar dat we in goede samenwerking met gemeente Schagen dit mooie stuk grond konden aankopen op de Lus”.

Welkom eerste huurder van PNO Garagebox

 

Een garagebox kan voor vele doeleinden worden gebruikt. Schilders, timmerbedrijven, schoonmakers, klussers, verkopers, maar ook huurders met te volle zolders en uit de hand gelopen hobby’s kunnen aan de slag in de multifunctionele boxen. Zo hebben de vloeren in de boxen een mooie vloercoatingen is er sanitaire voorziening aanwezig op het park.

Ook vinden wij veiligheid erg belangrijk. Alleen voor de allerbeste beveiliging is gekozen zoals 24/7 camerabeveiligingen de meldkamer kijkt mee indien nodig en een beveiligde toegangspoort. Vanwege de grote diversiteit aan huurders is de sociale controle ook hoog.

Er is veel animo voor de boxen. Dennis: “ja,gelukkig zijn we bijna volledig verhuurd en dat is natuurlijk fantastisch”! De huurders geven aan dat de persoonlijke benadering van ons team hun erg bevalt. We zijn een platte organisatie en wanneer je ons belt of mailt krijg je vrijwel altijd dezelfde persoon aan de lijn. We kennen al onze huurders en zij kennen ons”.

Voor meer informatie neem contact op met PNO Garagebox, 072 5320731 www.pnogaragebox.nl

 

Bericht in Schager Nieuwsblad 3 april 2021