Self-storage in Schagen. Opslagruimte voor huisraad of archiefruimte. Nu ook bij PNO Garagebox.

Nieuwsbericht

14/11/2022

Elke dag worden er in Nederland vragen gesteld over het opslaan van goederen, huisraad en dergelijke voor een korte of langdurige periode. Het is dan ook vanzelfsprekend dat de ontwikkeling van de mini-opslagen ook wel Self-Storage genoemd een enorme groei doormaakt. PNO Garagebox heeft op het park in Schagen verschillende mogelijkheden voor opslag. Informeer naar de mogelijkheden.

Werken vanuit huis

Steeds meer mensen werken vanuit huis, als ondernemer bijvoorbeeld. Een self storage box kan ideaal zijn om je gereedschap in op te slaan, maar ook om de voorraad van je webshop te bewaren.

Vakantiebenodigdheden

Het liefst zou je ze natuurlijk iedere maand inpakken om te vertrekken naar een leuke vakantiebestemming. Helaas, in de praktijk ligt dat voor de meeste van ons toch wat anders. We hebben het hier natuurlijk over (dak)koffers, kampeerspullen, duikuitrusting, maar ook over ski’s, snowboards en andere wintersportbenodigdheden. Het gros van de mensen gebruikt ze hooguit twee keer per jaar.

Hobby

Ben jij heel erg creatief? Dan durven we er vergif op in te nemen dat je daar ook heel veel gereedschap en materiaal voor hebt verzameld. En, niet te vergeten, dat wat je maakt moet ook ergens staan.

Archiefopslag huren

Door de wettelijke bewaarplicht van 7 jaar is jouw archief niet binnen handbereik nodig, maar moet deze wel toegankelijk zijn. Daarom kiezen veel bedrijven voor het huren van archiefopslag in Schagen.

Archiefopslag
Voorraadopslag
Inventarisopslag
Postbus
Seizoensopslag
Goederenopslag Winter- en zomerbandenopslag
Pakketverzending en goederenontvangst

Bekijk onze Small 10,5m2 boxen op de verdieping: Etagebox Small | PNO Garagebox

Of de grotere 21m2 boxen: Etagebox Medium | PNO Garagebox

Voordelen van deze box

Gebruik je je garagebox alleen als archief of opslagruimte dan is een garagebox op de eerste verdieping wellicht wat je zoekt. De garageboxen op de eerste verdieping zijn namelijk een stuk voordeliger dan op de begane grond. Heel geschikt dus voor bijvoorbeeld notariskantoren en administratiekantoren die hun archief lange tijd moeten bewaren.

De boxen zijn uitstekend bereikbaar middels een trap en je zware spullen vervoer je eenvoudig met een ruime goederenlift. De lift heeft een draagkracht van 2000 kg.

Een aantal units zijn voorzien van een extra brede loopdeur (125x200) of keuze uit geïsoleerde overheaddeur. Self storage (tijdelijke) opslag van uw goederen de perfecte keuze.