Werkruimte voor al jouw klussen in je eigen werkplaats

Nieuwsbericht

14/4/2023

Startende ondernemers beginnen vaak vanuit huis. Dat is betaalbaar, maar niet altijd even handig. Als je opzoek bent naar een externe werkplek, overweeg dan zeker een garagebox.

Veelzijdigekantoor- of praktijkruimte van 21m2 op De Lus 7, Schagen te huur! Deze ruimte biedt een eigen ingang en een draaikiep raam. Formaten: 3,50m diep x 6m breed x3m hoog.

Nu met extra optie: incl. Airco (verwarmen en koelen) 265 euro per maand. (ex btw)1. Eigen ingang: Met een eigen ingang heb je volledige onafhankelijkheid voorje zakelijke activiteiten.

2. Natuurlijk licht: Het draaikiep raam zorgt voor een overvloed aan natuurlijklicht, wat niet alleen een aangename sfeer creëert, maar ook bijdraagt aan eenpositieve werkomgeving.

3. Comfortabel klimaat: Sommige units zijn uitgerust met airconditioning enverwarming, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een optimaalwerkklimaat, ongeacht de weersomstandigheden.

4. Eigen brievenbus adres voor je zakelijke post.

5. Direct beschikbaar! Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatieen om deze ruimte te bezichtigen.

Medium Zij-ingang box als goede keuze voor werkruimte of atelier in Schagen.

Onze boxen zijn multifunctioneel te gebruiken als werkplaats. Van meubels maken tot aan graveerwerk, bestellingen inpakken of even wat klein voorwerk doen. Daarnaast is je garagebox voorzien van een eigen huisnummer en postadres. Handig dus om je bedrijf in te schrijven bij de Kamer van Koophandel.

Onze boxen zijn al te huur voor de periode van minimaal 1 jaar. Daarnaast heb je geen extra kosten en heb je een aanspreekpunt bij vragen of opmerkingen. Wij beheren en verhuren het park volledig in eigen beheer.

Onze Medium Zij-ingang boxen zijn voorzien van een extra brede loopdeur (125x200) en raam met draai-kiep functie, daardoor ook te gebruiken als showroom- of kantoorruimte.

Gehuurde garageboxen zijn geschikt voor allerlei activiteiten, zoals het stallen van gereedschappen, voertuigen of machines. Maar ook een veilige werkplaats of opslagruimte voor uw producten is mogelijk. Onze garageboxen bieden niet alleen een veilige ruimte, maar zijn ook van alle gemakken voorzien. Zo is er bijvoorbeeld een sanitaire ruimte aanwezig op het park.

Vanzelfsprekend staat veiligheid voorop. Het terrein is uitstekend beveiligd, onder andere dankzij permanent cameratoezicht, en is alleen toegankelijk via een elektrische schuifpoort door middel van een app. Neem contact met ons op als je een vrijblijvende rondleiding wenst.

Veel ondernemers gingen je al voor!

Meer informatie over deze box of deze direct huren? Klik hier.