Wintermaanden en klimaatbeheersing in uw garagebox

Nieuwsbericht

10/11/2021

Uw oldtimer stofvrij en kurkdroog stallen? Dat kan bij PNO Garagebox! Dankzij een nieuwe accessoire die onlangs op de markt is gebracht: Klimaatbeheersing. Door deze te (laten) installeren in uw garagebox heeft u het binnenklimaat zelf in de hand en kunt u de meest optimale omstandigheden creëren voor uw oldtimer, werkruimte of opslag.

klimaatbeheersing

Uw eigendom veilig, hoog en droog

De accessoire bestaat uit een elektronisch kastje dat eenvoudig aan de muur gemonteerd kan worden. Dit kastje controleert de luchtvochtigheid in de ruimte. Zodra de luchtvochtigheid te hoog wordt, stuurt het kastje een signaal naar de mechanische ventilatie om de lucht te verversen. Via de gemonteerde ventilerende strip onder de sectionaaldeur wordt vervolgens buitenlucht aangezogen waardoor de luchtvochtigheid gereguleerd wordt.

Luchtontvochtiger

luchtontvochtiger

Indien ook de buitenlucht vochtig dan is het verstandig om ook de luchtontvochtiger in de garagebox te monteren. Dit apparaat onttrekt vocht uit de binnenlucht en voert dit via de hemelwaterafvoer af naar buiten. Om te voorkomen dat het apparaat bevriest is er onder het apparaat een thermostaat radiator aangebracht: zo is aan alles gedacht! En kunt er op vertrouwen dat uw eigendom niet alleen veilig maar ook hoog en droog staat opgeborgen.

Contact ons over de mogelijkheden.